Menu

25/03/2021

Happy Easter | 5x de leukste pasteltassen

Het begin van de lente is een feit en dit is zeker wel te merken! Het zonnetje schijnt lekker, het wordt langzaam weer wat warmer en de bloemetjes komen weer uit de grond. Binnenkort gaat de zomertijd weer in en dan weten we dat Pasen ook om de hoek is. Dit Christelijke feest staat elk jaar weer in het teken van paaseieren zoeken, lekkere paasbrunches en prachtige paastakken die de woonkamer versieren. In deze blog vertellen wij je meer over Pasen en laten wij onze favoriete tassen zien die perfect passen bij jouw outfit, voor bij de paasbrunch.

 

 

PASEN | herkomst & tradities

Tijdens Pasen wordt door de Christenen de opstanding van Jezus gevierd. Voorafgaand aan Pasen is Goede Vrijdag. Tijdens deze dag herdenken de Christenen het lijden en de dood aan het kruis van Jezus. Veel Nederlanders vieren Pasen door paaseieren te zoeken en te schilderen. Ook gaan veel mensen op deze dag lekker brunchen, uiteraard ook met de zelfgeschilderde eitjes. De winkels spelen ook steeds meer in op Pasen. Zo kan je allerlei Paasdecoratie kopen, zoals kuikentjes en nep-eitjes. In de supermarkten vullen chocolade-eieren in de meest variërende smaken de schappen.

 

 

PAAS STYLE | pastelkleuren 

Omdat iedereen op 1e en 2e Paasdag vrij is, is het traditie om met familie of vrienden samen te komen. Uiteraard zorg je ervoor dat je op z’n ‘paasbest’ (Toepasselijke woordkeuze ;-)) gekleed bent. Mooie pastelkleurtjes mogen uiteraard niet ontbreken. Wij laten je de leukste lentetassen zien, die jouw outfit met Pasen helemaal doen opfleuren!

Leuke tas gezien? Klik op het plaatje om op de productpagina te komen! Happy shopping!

 

       

 

       

 

       

 

       

 

       

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt